KONTAKT OS

Har du gode artikelidéer?

Har du idéer til artikler, vi skal skrive i GOLFmagasinet, så skriv til vores fagredaktør, Jan Frimodt, eller til vores magasinredaktør, Lene Lykke Hovmand. Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har ris eller ros til magasin eller hjemmeside.

Jan-Frimodt Jan Frimodt
Fagredaktør

E-mail: jan.frimodt@nordjyske.dk

Er der bøvl med abonnementet eller leveringen?

Hvis du har spørgsmål til dit abonnement, hvis dit magasin ikke kommer til tiden, eller hvis du vil have oplyst den nærmeste forhandler, er det vores kundeservice, du skal have fat på. Du kan skrive en mail på abon@nordjyskemagasiner.dk, eller ringe på tlf. 99 35 36 87. Vores kolleger i kundeservice sidder klar ved telefonerne mandag til torsdag kl. 12-16 og fredag kl. 12-15.30 for at hjælpe.

Ønsker du at annoncere?

Hvis du vil høre om mulighederne for at annoncere i magasinet og nå ud til vores mange læsere, så kontakt Marianne, som har kontakten til mange af vores annoncører. Der er mange forskellige muligheder for at annoncere i GOLFmagasinet, så lad os vende dem sammen.

Marianne Hauerslev
Commercial ManagerTelefon: (+45) 26 79 46 08
E-mail: marianne.hauerslev@nordjyske.dk

Betingelser

Med GOLFmagasinets ugentlige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere. Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun det nyhedsbrev, du her tilmelder dig, og ikke andet. Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.

You have Successfully Subscribed!